Політика
24 січня 2015
Юлія Тимошенко звернулася до керівників держави
Лідер "Батьківщини" пропонує створити ставку Верховного Головнокомандувача та оголосити військовий стан на території Луганської та Донецької областей.
news-image

У своєму зверненні до керівників держави, що розміщено на сайті ВО "Батьківщина",  Юлія Тимошенко наполягає на дієвій та ефективній  реакції Української Держави стосовно подій у Маріуполі, повідомляє Є l Єдність.інфо.

За словами Юлії Тимошенко, вбивство російськими військовими понад тридцяти мирних жителів міста Маріуполя, серед яких двоє дітей, являє собою злочин проти людства і людяності.

 

"Пропоную залучити до участі у скликаній Президентом Раді національної безпеки та оборони голів парламентських фракцій та ухвалити рішення щодо створення ставки Верховного Головнокомандувача та оголошення військового стану на території Луганської та Донецької областей", - йдеться у зверненні.

 

    Крім того, у зверненні повідомляється, що фракція партії ВО «Батьківщина» ініціює скликання невідкладного засідання Верховної Ради задля ухвалення рішень щодо звернення до світової спільноти з проханням вжити найкардинальніших заходів  щодо режиму Путіна.

"Вбивства мирних громадян України мають бути зупинені зусиллями всього світу. Росія являє собою загрозу людству",- підкреслюється у зверненні.