Київ
6 вересня 2017
Мешканцям Виноградаря радять не пити воду з-під крана
В ніч з 7 на 8 вересня, а саме з 23:00 до 07:00, Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Подільському районі.
news-image

«Київводоканал» здійснює профілактичну промивку мереж.

В ніч з 7 на 8 вересня, а саме з 23:00 до 07:00, Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Подільському районі.

Про це інформує прес-служба підприємства, повідомляє «Є!» з посиланням на «Главком».

Зокрема, у зону робіт потраплять мережі у жилмасиві Виноградар, на вулицях Порика, Світлицького, Косенко, Канівській, Золочевського, Іжакевича, Джаліля, Чигиринській, Осиповського, Газопровідній, у провулку Межовому, на проспектах Правди, Свободи, Гонгадзе та на прилеглих до них територіях.

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб.

Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею можна без обмежень.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах не застоювалась, та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Читайте також:У столиці знову можуть зрости тарифи - тепер на холодну воду

Читайте також:Уночі Київ буде одним з найхолодніших міст України - синоптик