Суспільство
10 вересня 2017
Саакашвілі розповів про свої плани, якщо його впустять в Україну
Міхеїл Саакашвілі прибуде до польсько-українського кордону вже сьогодні.
news-image

Міхеїл Саакашвілі заявив, що не має запасного плану "Б" на випадок, якщо його не впустять в Україну.

Про це він розповів в інтерв'ю лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю журналістам у Жешуві, пише "Інтерфакс-Україна", передає «Є!».

 Як відомо, Міхеїл Саакашвілі прибуде до польсько-українського кордону вже сьогодні, 10 вересня, близько 13-14 години. Він планує перетнути кордон через пункт пропуску "Краковець" з українським паспортом.

Я не збираюся влаштовувати ніякі Майдани, я збираюся просто в'їхати в Україну. У мене немає планів когось скидати. Мої плани – приїхати і захистити свої права в суді без ексцесів, – сказав він.

Саакашвілі додав, що здивований реакцією української влади на його повернення в Україну. Зокрема, побоювання Петра Порошенка, який, на думку Міхеїла Саакашвілі, боїться, що його буде усунено з поста глави держави.

Порошенко думає, що якщо я приїду в Україну, він буде повалений. Мабуть, у нього перебільшена думка про мене. Не знаю, хто йому це вбив у голову. Шеварднадзе мене так не боявся, як він. Не можу це пояснити, – зазначив політик.

За словами Саакашвілі, імовірно, побоювання через велику кількість людей, які підтримують його. Він додав, що не розглядає варіанту екстрадиції в Грузію, бо якби Порошенко хотів Саакашвілі дійсно екстрадувати, то це вже було б зроблено раніше.