Події
13 вересня 2017
Патрульні Дніпра виявили крадія за допомогою смарт-годинника
Пристрій мав GPS-навігатор, який привів поліцейських до злодіїв.
news-image

У Дніпрі поліцейські  виявили крадія за допомогою смарт-годинника, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Патрульної поліції.

Крадіжка сталася в одному з будинків на вулиці Станіславського. Патруль прибув за вказаною адресою та поспілкувався з заявницею.

"Жінка розповіла, що хтось поцупив з її квартири смарт-годинник. Пристрій має GPS-навігатор, який зараз показує, що годинник перебуває на Дрогобицькій вулиці. Поліцейські разом із заявницею рушили туди. За допомогою функції зворотнього зв'язку жінка зателефонувала на пристрій, непомітно для ймовірного злодія, інспектори патрульної поліції могли чути все, що відбувається довкола", - розповіли поліцейські.

Підійшовши до місця, де був годинник, правоохоронці звернули увагу на 2 невідомих.

Один із поліцейських підійшов до них, а інший неподалік переконався, що чує біля невідомих голос саме свого напарника. Тож очевидно, що річ була в одного з чоловіків. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили зниклий годинник.

"Заявниця підтвердила, що виявлена річ належить їй. Також жінка повідомила, що велосипед, який перебував поряд із чоловіком є власністю її сусідки. Сусідка підтвердила ці слова. Ймовірного крадія затримали та викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції. За попередньою інформацією, затриманий вже був засуджений за крадіжки", - йдеться в повідомленні правоохоронців.