Світ
27 вересня 2017
Італієць здавав у сексуальну оренду доньку, прикуту до інвалідного візка
Батька-монстра здав у поліцію іммігрант, якому запропонували скористатися хворою дівчинкою.
news-image

Жахлива історія, жертвою якої протягом тривалого періоду часу була 15-річна дівчина-інвалід, була розкрита поліцією завдяки допомозі іммігранта, передає «Є!» із посиланням на Repubblica.

Розслідування поліції фактично почалося після того, як чоловік-іноземець прийшов до поліцейського відділку у Римі, де  розповів про те, що був зупинений на вулиці італійцем, який запропонував зайнятися сексом з охайною неповнолітньою за невелику суму грошей.

Вони домовилися і призначили зустріч, після чого іммігрант відразу звернувся у поліцію, розповівши їм, що працював деякий час приватним детективом в країні походження.

Поліцейські влаштували засідку саме під час другої зустрічі батька з іноземцем.

Виявилося, що сексуальна рабиня була неповнолітньою дитиною "сутенера", яка страждала, крім інвалідності, серйозними проблемами зі здоров'ям.

У ході подальших розслідувань агенти виявили численні домашні порно відео, в яких дівчину неодноразово ґвалтували різні чоловіки. Зйомку проводив сам батько дівчинки.

Італієць був заарештований і відповість за групове зґвалтування, виробництво, зберігання і розповсюдження дитячої порнографії та побутове насильство над неповнолітньою.

Читайте також: У Москві глава ради ветеранів п'ять років ґвалтував онука