Війна
7 жовтня 2017
За минулу добу бойовики 9 разів порушили перемир’я, - штаб АТО
Українські військові 7 разів відповідали ворогу, використовуючи весь спектр зброї, не забороненої мирними домовленостями.
news-image

Наприкінці минулої доби, 6 жовтня, у районі проведення АТО активність противника дещо знизилась.

Про це повідомляє штаб АТО на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!»,  з посиланням на ТСН.

"Після 18 години бойовики не застосовували міномети та інше важке озброєння, а вогневе протистояння наших військ з окупантами зберігалось лише поблизу декількох населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ввечері проросійські найманці декілька годин з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів обстрілювали українські позиції на підступах до Авдіївки, а також поблизу Кримського і Золотого, що на Луганському напрямку.

Водночас на Приморському напрямку під ворожим вогнем з протитанкового гранатомету та кулеметів опинились укріплення сил АТО біля Широкиного.

За даними штабу, загалом за минулу добу бойовики 9 разів порушили перемир’я. Українські військові 7 разів відповідали ворогу, використовуючи весь спектр зброї, не забороненої мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, під час засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську українська сторона відзначила погіршення ситуації з безпекою вздовж всієї лінії розмежування: Росія і підконтрольні їй бойовики не виконують умови «шкільного перемир'я». 

Читайте також: Українські бійці підірвали склад боєприпасів бойовиків