Події
19 жовтня 2017
ЗМІ назвали ім'я дівчини, яка на Lexus в'їхала у натовп людей у Харкові (фото)
Винуватицею вчорашньої аварії у Харкові, в результаті якої загинули 6 людей, виявилася 20-річна Олена Зайцева.
news-image
За інформацією журналістів, винуватицею вчорашньої аварії у Харкові, в результаті якої загинули 6 людей, виявилася 20-річна Олена Зайцева. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Як розповіли журналістам у патрульній поліції, огляд студентки ХНУ імені Каразіна Зайцевої на місці подій показав, що в її крові немає алкоголю та наркотиків. Очевидці кажуть, що підтримати дівчину згодом приїхали люди на двох позашляховиках з луганськими номерами.

Зайцева є прийомною дочкою харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група - Тайфун". Останній зараз є головою правління і генеральним директором ПрАТ "ВТП" Укренергочормет", яке працює на ринку енерготехнологій. 

У поліції також зауважили, що результати огляду водія Volkswagen Touareg можуть кардинально змінити картину, тож поки рано робити якісь висновки стосовно Зайцевої. 

Ввечері 18 жовтня у Харкові внаслідок зіткнення двох позашляховиків загинуло 6 пішоходів, які були на тротуарі. За інформацією радника глави МВС Антона Геращенка, двоє постраждалих дівчат знаходяться в украй важкому стані.

Пізніше харківські правоохоронці затримали винуватця аварії. Як повідомив Геращенко, нею виявилася 20-річна дівчина, яка була за кермом авто Lexus.Поліція назвала імена загиблих і поранених в результаті ДТП у Харкові. 

Читайте також:Смертельна ДТП в Харкові: серед загиблих є дитина, – ЗМІ