Події
23 жовтня 2017
У кафе поруч зі станцією «Академмістечко» чоловік вдарив ножем відвідувача
Потерпілий знаходиться в реанімації.
news-image

У кафе, що розташоване на ринку поруч зі станцією столичного метрополітену «Академмістечко»,  чоловік вдарив ножем відвідувача кафе, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

До поліції приблизно о 00:30 зателефонувала бармен кафе із повідомленням, що після конфлікту між відвідувачами чоловікові нанесли ножове поранення.
За викликом виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції.

«На місці події правоохоронці з’ясували, що у кафе 41-річний мешканець Київщини вживав алкогольні напої, а згодом почав шуміти посеред залу, розмахував ножем, кричав, що він авторитет. Один із відвідувачів – 35-річний уродженець сусідньої держави – зробив йому зауваження - і між чоловіками розпочався конфлікт. Вони посварилися і вийшли на вулицю з’ясовувати стосунки. За кілька хвилин старший наніс молодшому ножове поранення і спробував втекти, але йому завадили охоронці ринку, які згодом «передали» зловмисника поліцейським», - повідомили у поліції.

Потерпілого із пораненням грудної клітини «швидка» медична допомога госпіталізувала у лікарню. Нині він у реанімаційному відділенні у стабільно тяжкому стані.
Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. У кафе стільці були розкидані, посуд розбитий, на підлозі та асфальті перед закладом – плями крові. На даху кіоску експерти-криміналісти знайшли ніж, який зловмисник викинув перед втечею. Також вилучили записи із камер відеоспостереження.
Під час першочергових слідчих дій уродженець Київщини вів себе агресивно, погрожував поліцейським та оточуючим. Його одяг та руки були у крові.
Відомості про подію зареєстрували. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.
Всі вилучені речові докази, серед яких ніж та одяг затриманого, направили на експертне дослідження.

«За поданням слідчих суд арештував уродженця Київщини. Тепер чоловік перебуває у слідчому ізоляторі. Встановлено, що він раніше судимий за скоєння грабунку та викрадення автотранспорту. Наразі йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», - йдеться в повідомленні поліції.

 

Читайте також: На Львівщині жінка внаслідок побиття осліпла на одне око