Події
24 жовтня 2017
На Дніпропетровщині наркозалежний розбійник напав на чоловіка з кухонним топірцем (фото)
41-річний розбійник вже був раніше судимим за особливо тяжкі злочини.
news-image

У Кам'янському, що на Дніпропетровщині, затримали розбійника, який напав на чоловіка з кухонним топірцем, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Подія сталася 20 жовтня близько 16:30 на пр. Т. Шевченко.

За словами 49-річного потерпілого, біля кіоску «Ремонт взуття» він спілкувався із знайомим чоботарем. В цей час до них підійшов невідомий чоловік, який став вимагати гроші.

"Почувши відмову, зловмисник дістав кухонний топірець та наніс чоловіку удар по голові. Чоловік впав на коліна і віддав зловмиснику всі гроші, які в нього були - 100 гривень. Однак нападнику цього виявилося замало - він приклав до горла чоловіка топірець та став вимагати цінні речі. Чоловік повідомив, що більш нічого не має, після чого зловмисник втік", - повідомили у поліції.

Потерпілий повідомив прикмети нападника. В результаті при відпрацюванні території району один із екіпажів групи реагування патрульної поліції звернув увагу на чоловіка, який їхав в трамваї. За прикметами він був дуже схожий на зловмисника. Потерпілий також упізнав в пасажирі трамвая нападника. Зловмисника доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин події.

Виявилося, що 41-річний чоловік вже був раніше судимим за особливо тяжкі злочини, він страждає на алко- та наркозалежність.

За даним фактом відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), чоловіку повідомлено про підозру.