Резонанс
26 жовтня 2017
Охоронець Мосійчука, який загинув, був із нардепом лише місяць
Загиблому було 30 років.
news-image

Як повідомив в ефірі Громадського радіо нардеп Дмитро Лінько, загиблого звали Руслан Кушнір, він був помічником і охоронцем Ігора Мосійчука, передає «Є!»

Водночас він був співробітником Полку поліції особливого призначення № 1 ГУНП у м. Києві, про що свідчить його декларація. 

Раніше Артем Шевченко підтвердив Громадському радіо, що охоронець Мосійчука був штатним працівником Нацполіції і на законних засадах знаходився із Ігорем Мосійчуком.

«Я знаю, що він нещодавно почав працювати з Ігорем. Близько місяця був поруч. Він був колись співробітником «Беркуту», наскільки я знаю. Він був молодим та енергійним, займався спортом. 30 років», — розповів Громадському радіо нардеп Дмитро Лінько.
«Руслан Кушнір — це помічник, це людина, яка знаходилася поряд, це охорона, і це людина, яка допомагала у багатьох питаннях. Руслан пожертвував своїм життям, щоб врятувати Ігоря», — додав Лінько.

Він зазначив, що наразі Ігор Мосійчук після операції перебуває у реанімації. Загрози його життю нема.

«У Віталія Бали, який був поруч з ним, більш тяжкі поранення внутрішніх органів. Його також прооперували», — сказав Лінько.

Як повідомлялося, 25 жовтня близько 22-ї вечора стався вибух по вулиці Адама Міцкевича у Солом'янському районі Києва. У ньому постраждав нардеп Ігор Мосійчук та ще четверо осіб, один із яких дорогою до лікарні помер. Згодом помер у лікарні перехожий, що опинився на місці події.

Читайте також: Унаслідок теракту проти Мосійчука загинув випадковий перехожий