Авторизація

Події
20 листопада 2017
ДТП у Харкові: дівчина, яка втратила чоловіка і сестру, записала звернення
Дівчина також закликала свідків ДТП дати свідчення у суді.
news-image
Оксана Євтеєєва закликала свідків аварії дати свідчення у суді, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

Постраждала в моторошній аварії у Харкові Оксана Євтеєєва, яка втратила у ДТП чоловіка та молодшу сестру, записала перше звернення з реанімації. Про це повідомляє ТСН.

"Минув місяць від того моменту, коли моє щасливе життя перетворилося на жахливий сон... Того вечора мого коханого Сашеньки, найдобрішої та найсвітлішої людини, не стало одразу. Сестричка, яка так любила та поспішала жити, пішла пізніше. Ця аварія забрала більше життів, ніж загинуло людей. Я хочу звернутися до кожної людини, яка має стосунок до цієї справи", - йдеться у зверненні.

Дівчина також закликала свідків ДТП дати свідчення у суді.

"Якщо ви слідчий, суддя, конвоїр, прокурор – прошу вас розглянути цю справу за всією суворістю закону. Коли вам будуть пропонувати гроші, згадайте про справедливість та свій обов'язок. Не беріть їх, не ставайте учасниками безкарних убивств. Розумію, що у вас є свої родини, які необхідно годувати, одягати, але перш за все – вони живі. Цінуйте це і не дайте можливості забрати у вас найцінніше. 18 жовтня це трапилося з нами, але ми не знаємо, хто може опинитися у такій ситуації завтра. Мені хочеться вірити, що у цій країні є хоч трохи справедливості. І за те, що Зайцева забрала життя моїх рідних і знищила багато інших, вона отримає найсуворіше покарання, а не повернеться до колишнього життя. Тоді, як мені більше не посміхнеться рідна сестричка і більше не обійме і не скаже, що завжди буде поруч, Саша", - додала Євтєєва.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня у Харкові сталася ДТП у центрі міста, внаслідок якої загинули шестеро людей.  Жінку, яка була за кермом "Лексусу", що в'їхав у натовп, відразу затримали. Згодом вона заявила, що відмовляється співпрацювати зі слідством. Слідчими органами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. 20 жовтня прокурор повідомив про результати аналізів, які показали, що водій Lexus Олена Зайцева напередодні трагедії вживала опіати.

Згодом нардеп Антон Геращенко розповів, що коли сталася ДТП, Зайцева брала участь у перегонах по нічному Харкову. Про це стало відомо після того, як харківський інтернет провайдер "Тріолан" виклав відео зі своїх камер спостереження навпроти будівлі виконавчого комітету.

20 жовтня Київський райсуд Харкова на два місяці взяв під варту Олену Зайцеву, обвинувачену у скоєнні смертельної ДТП. Тим часом Зайцева заявила, що не визнає своєї провини.

Читайте також:Адвокат Зайцевої стверджує, що правила порушили обоє водіїв