Події
22 листопада 2017
Євгенія Власова опинилася у реанімації і потребує допомоги
8 років тому Власова перенесла важку операцію, пов'язану з онкологією. Нещодавно післяопераційні ускладнення дали про себе знати, і Женя потрапила до реанімації.
news-image

Співачка Євгенія Власова потрапила до реанімації і потребує матеріальної допомоги, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Як відомо, 8 років тому Власова перенесла важку операцію, пов'язану з онкологією. Нещодавно післяопераційні ускладнення дали про себе знати, і Женя потрапила до реанімації.

Вже майже 2 тижні співачка бореться за життя.

 
"Дочка зателефонувала мені минулого тижня, сказала, що сильно болить живіт, їй погано, і вона викликала "швидку". Лікар сказав, це небезпечний стан, і наполіг, щоб Женя поїхала в лікарню… Виявляється, після перенесеної операції у неї утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишковика. Відразу впоратися з проблемою лікарі не змогли. За останні 12 днів дочка перенесла чотири операції. Її врятував відомий хірург, академік Петро Фомін", - повідомила мати Власової.

Наразі лікарі обережні у прогнозах. Ще кілька днів Власова залишатиметься в реанімації, а потім на неї чекає курс реабілітації.

"Женя вже проситься в звичайну палату. Але вона не зовсім розуміє, що з нею відбувалося. Я ж не можу сказати, що вона була між життям і смертю, і ще вчора лікарі не давали жодних обіцянок. А зараз вже говорять, що вона зробила крок до одужання", - зазначила Поплавська.
 

Мати Жені зазначила, що за лікування доньки вже заплатила майже 260 тисяч гривень, і кошти вже закінчилися.

"Спочатку я не хотіла публічно збирати для дочки гроші. Але розумію, що сама це все просто не витягну. Своїх ресурсів у нас не залишилося. Женя рік тому пішла зі сцени, щоб підлікуватися. Ніде не виступала. Вклала заощадження в власну фірму. Але та навіть не встигла почати роботу - Женя потрапила в клініку", - розказали мати.
"Ми не готувалися до такого розвитку подій. Звичайно, є кілька друзів, які вже надали допомогу. Але рахунки треба оплачувати щодня. Женю потрібно витягнути з цього стану, щоб вона жила", - сказала Поплавська.
 

Нагадаємо, Власова має дочку Ніну від екс-чоловіка, продюсера Дмитра Костюка.

Читайте також:Кличко: «Ми закуповуємо для медзакладів столиці сучасне обладнання, щоб кияни отримували допомогу високого рівня» (фото)