Суспільство
2 лютого 2015
Губарєв пояснив, як вбивати і одночасно «очищати душу» (відео)
"Народний губернатор" похвалився, що на стороні "ДНР" задля "очищення душ" воюють москвичі, у яких зарплата була 200 тисяч рублів
news-image

Лідер терористичної організації «Народне ополчення Донбасу» Павло Губарєв підтвердив факт наявності на Донбасі російських солдатів, передає Є | Єдність.інфо.

 За словами Губарєва, їдуть москвичі на Донбас для того, щоб очистити душу. Про це терорист Павло Губарєв заявив у прямому ефірі ТБ «Новороссия». Терористи вважають Донбас місцем очищення душі. Саме з цією метою сюди з’їжджається численна кількість грішних москвичів.

«Дуже багато москвичів їдуть сюди, щоб очистити душу. Донбас – це справді місце, де можна очистити душу. Можна, звичайно, і загинути, але коли ти виживаєш, то очищуєш душу», - запевняє Павло Губарєв.

Очиститися, виявляється, можна просто знаходячись у Донецьку, під бомбардуванням, або просто спілкуючись із людьми.На думку Губарєва, всі терористи Донбасу «очищені» стражданнями. А заробітки у «бажаючих очиститися», за словами Губарєва, дуже мізерні: їх вистачає лише на зміну білизни та їжу. Тому називають вони це не наймом, а добровільною службою.

«Те, що тут платять - це більше називається грошовим задоволенням для того, щоб купити змінні шкарпетки, труси, зубну щітку та пасту і в ресторані поїсти раз у тиждень – ось і вся винагорода. Тому ми це називаємо не наймом, а добровільною службою», - каже Павло Губарєв.