Події
13 грудня 2017
У Вінниці з вікна випав 2-річний хлопчик, який залишився сам вдома
Дитина знаходиться у реанімації.
news-image

Сьогодні, 13 грудня, м. Вінниці з вікна випав 2-річний хлопчик. Під час трагедії батьків хлопчика не було вдома - матір на кілька днів поїхала у Харків на навчальну сесію, а батько вночі пішов у магазин, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Повідомлення про те, що з будинку на вулиці Стрілецькій з вікна випала дитина, надійшло до поліції  близько 4-ї ранку.

"2-річний хлопчик випав з вікна квартири, розташованої на другому поверсі. Двері у квартиру ніхто не відчиняв. Сусіди розповіли, що чули, як хлопчик кликав батька.

Поки лікарі надавали дитині допомогу, а поліція намагалась з’ясувати, що відбувалось у квартирі на момент трагедії, з’явився 24-річний батько дитини. Він повернувся з магазину та жахнувся від того, що сталось за час його відсутності", - йдеться в повідомленні поліції.

Попередньо встановлено, що дитина, прокинувшись вночі, почала шукати батька. Не знайшовши його у кімнаті, хлопчик вийшов на балкон. Вікно знаходилось у режимі провітрювання. Малюк заліз на диван, що знаходився біля вікна, відчинив його та випав.

Зазначається, що родина, у якій виховується хлопчик, благополучна. Мама навчається у Харкові і зараз перебувала на сесії, залишивши дитину дома з батьком.

"Загрози життю хлопчика немає. Він з переломом ключиці знаходиться під наглядом лікарів", - повідомили правоохоронці.

Наразі вирішується питання про притягнення батька дитини до кримінальної відповідальності за невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Читайте також: Мешканці окупованої частини Донеччини, перевдягаючись у поліцейську форму, скоювали розбійні напади