Суспільство
15 грудня 2017
Абітурієнт, який зрадів вступу до Гарварду, став зіркою соцмереж (відео)
На відео хлопець в оточенні рідних і друзів відкриває лист з Гарварда.
news-image

У мережі звернули увагу на бурхливу реакцію 16-річного американця Айртона Літтла на новину про прийом до Гарвардського університету. Ролик був опублікований в Twitter-акаунті Tha Little Man і за два дні набрав понад 6,5 мільйона переглядів, 510 тисяч лайків і 170 тисяч репости, передає «Є!»

На відео Літтл в оточенні рідних і друзів відкриває лист з Гарварда. Він напружено вдивляється в екран комп'ютера, раптово схоплюється зі стільця і ​​з диким криком починається обніматися з близькими.

«Гарвард завжди був університетом моєї мрії», - пояснив свою бурхливу реакцію парубок.

І додав, що тепер його життя змінилося назавжди.

«Я щасливий, що мої мама і брат пишаються мною. Тиждень тому його, до речі, взяли до Стенфордського університету. Я зрозумів, що ми з братом зробили неможливе », - каже Літтл.

У коментарях тисячі користувачів привітали абітурієнта із вступом. Серед них виявився навіть глава YouTube Gaming, який запросив Літтла на роботу в Google після того, як він закінчить навчання.

Парубок зазначив, що його дуже зацікавила ця пропозиція. До цього він планував вивчати інформатику та математику, щоб після університету знайти роботу на Уолл-стріт. За словами Літтла, він мріє добре заробити і відкрити некомерційну організацію, яка буде допомагати дітям з його громади.