Події
15 грудня 2017
У Дніпрі у власному будинку знайшли вбитими бізнесмена та його дружину
Офіційної інформації про злочин дуже мало – поліція лише констатує, що мова не йде про самогубство.
news-image

Біля Дніпра у дачному кооперативі пострілами з вогнепальної зброї вбили 52-річного бізнесмена та його дружину. Подружжя знайшли у підвалі їхнього власного триповерхового будинку, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Офіційної інформації про злочин дуже мало – поліція лише констатує, що мова не йде про самогубство. 

"Були виявлені два тіла з явними ознаками насильницької смерті", - повідомила спеціаліст медіа-департаменту ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Галина Яковенко.

Сусіди розповідають, що ніхто з них нічого не чув, а загиблий чоловік у різний час займався різними видами бізнесу: кілька років тому нібито співпрацював з "Укразалізницею", а потім займався продуктами харчування. Хоч подружжя жило в будинку останні 17 років, сусіди про них мало що знали, бо ті не дуже охоче спілкувалися. 

"Вони були не особливо говіркими", - визнає сусід Юрій Єфремов.
"Він десь місяці два тому, як із бізнесом зав’язав", - каже інший сусід Володимир Ніянзін.

Журналісти з’ясували, що на ім’я чоловіка зареєстрована фірма, яка займається торгівлею напоями, статутний капітал котрої становить 75 тисяч гривень. За адресою реєстрації розташована звичайна квартира, і вона порожня. Місцеві жителі кажуть, що ніякої фірми там немає, а от убитий бізнесмен із дружиною дійсно колись у ній жили.

Зухвале вбивство в Дніпрі може бути кримінальними розборами. Поліція щодо версій злочину зберігає мовчанку, натомість у дачному кооперативі припускають, що це могло бути або вибивання боргів, або просте пограбування. Незадовго до цього подружжя нібито продавало нерухомість, тож у них були гроші. До того ж, після трагедії з подвір’я знікла їхня машина Toyota Camry. 

Читайте також: Димінського оголосили в розшук
Читайте також: В Нідерландах посеред вулиці ножем вбито двох людей