Україна
19 грудня 2017
Циклон відступить з більшої частини території України 20 грудня
Циклон, який 18-19 грудня спричинив рясні опади на значній частині території України, поступово втрачатиме свою активність упродовж наступної доби.
news-image

Синоптики очікують, що циклон, який 18-19 грудня спричинив рясні опади на значній частині території України, поступово втрачатиме свою активність упродовж наступної доби. Про це пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

«У західних та північних областях у середу випадатиме сніг, щоправда, вже максимум помірний, а не сильний. На Сході, у Центрі та на Півдні опади будуть місцями та невеликі», – вказує синоптик Наталка Діденко.

 

«Температура. Найближчої ночі –1–6 градусів, на заході до –8, у Карпатах –7–13 градусів, на півдні та сході 0 –4 морозу. Протягом дня завтра очікується 0 – 5 морозу, на Півдні та Сході від 2 морозу до 3 градусів тепла. Вітер поступово стихатиме», – додає фахівець.
 
«У Києві 20 грудня випадатиме невеликий та помірний сніг. Вітер вгомониться. На дорогах ожеледиця. Найближчої ночі –4 градуси, завтра вдень –2 градуси», – такою погоду в столиці прогнозує Наталка Діденко.

Вона також вказує на високу ймовірність потепління з понеділка, 25 грудня.

Схожу синоптичну картину малюють і західні погодні сайти. За даними американського сайту wunderground.com, середа й четвер у Києві будуть без опадів, після того до кінця тижня опади можуть бути незначними. А вже на початку останнього тижня року може потеплішати до +1 вдень із незначним мінусом вночі, часом виглядатиме зимове сонце.

Читайте також:30 потягів Укрзалізниці запізнюються через снігопад