Суспільство
4 лютого 2015
Москвичі пояснили бойовику ЛНР, що він не герой, а звичайний убивця (відео)
Російський найманець повернувся з Луганської області до Москви, де грубо порушує правила дорожнього руху, а саме - виїжджає на зустрічну.
news-image

Російський окупант повернувся з Луганської області до Москви, де катається на джипі ЛДПР і грубо порушує правила дорожнього руху, а саме - виїжджає на зустрічну, пише Є |Єдність.інфо.

Московські громадські спочатку назвали окупанта вбивцею через їзду по зустрічній смузі, а коли той став зухвало розмовляти і хизуватися тим, що він нібито  фронтовик-захисник, якому за "подвиги", вчинені в Україні, москвичі повинні в ніжки кланятися і все прощати, громадські заперечили:

"ВСУ на своїй землі, а такі як ти приїжджають туди людей вбивати".

Думка москвичів трохи відрізняється від того, що показують по ТБ.

Читайте також: Біля Троїцького знайдений загиблий росіянин, що маскувався під місцевого донського козака

До речі, окупант пояснює, що повернувся в Москву ховати таких же як він, "захістників". Напевно, всі вони луганчани, якщо їх до Москви ховати привезли.

З коментів під відео:

 Привіт усім! Людина в червоній куртці і смішний шапці - це я. Спасибі всім за ваші слова. Я росіянин, але для мене однаково близькі народи і України, і Білорусі. Пробачте нас, брати-українці, що фашистська чума змогла підступно розвинутися і напасти з нашої країни на вашу країну ... Мені соромно і боляче ... Не вірте "пукинским" опитуванням, що 86% росіян за війну і Пукинську владу. Ні. Ватних упирів всього 5-10%, та й то тільки через тотальну промивку мізків ТБ. У Росії є багато хороших, небайдужих, чесних людей. Але влада останні роки руками поліції та судів намагається залякати або посадити таких ... Вибачте ... Поки ми слабкі, але сподіваюся, скоро все зміниться. Спасибі вам. Слава Україні! Ви б'єтеся і за нашу правду теж! ..