Суспільство
29 грудня 2017
Може, я сама привернула це у своє життя, - Власова про хворобу
У своєму Instgram Женя провела прямий ефір, під час якого і поділилася подробицями.
news-image

Співачка Євгенія Власова, яка з листопада бореться з хворобою кишковика, нарешті розказала про свій стан та про той день, коли потрапила до реанімації, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

У своєму Instgram Женя провела прямий ефір, під час якого і поділилася подробицями.

За словами Власової, зараз все більш менш нормально.

"Як я почуваюся? Як людина, яка завжди командувала своїм життям, а тепер розуміє, що хтось командує моїм життям", - зізналася співачка.
 
"Я гадала, що вести здоровий спосіб життя, пити воду, не курити, гуляти, не спілкуватися з поганими людьми… Я думала, цього достатньо, щоб уникнути якихось моментів у житті, очистити своє поле. Я вважала, цього достатньо. Ці події, я впевнена, не просто так відбуваються", - зауважила Євгенія.

Власова розказала, що у той день, коли потрапила до лікарні, займалася спортом.

"Цього вечора я займалася спортом, хоча мені було зле. Потім танцювала і ввечері я вже опинилася на операційному столі. Це дуже неочікувано. Це вдруге у житті, коли я була готова рвонути до професії. Вперше було, коли я розлучилася. Перебісилася. Це 8 років тому було. І от зараз, коли, здавалося, відпочила від своїх моментів, зібралася на сцену, і знову якесь випробовування", - обурилася артистка.
 

Також Женя наголосила, що все це сталося з нею неспроста.

"Я впевнена, що людина налаштовує себе на певний енергетичний ритм. Можливо, я сама привернула це в своє життя. Я люблю сама брати відповідальність за своє життя. Хтось сказав би, що бог покарав або зурочили. Вважаю, якщо це сталося, то мало бути так. Це не лише моє випробовування, але і для тих, хто мене любить", - вважає Власова.
 

Нагадаємо, після того, як Власова потрапила до реанімації та пролежала там два тижні, вона подякувала усім, хто збирав гроші та підтримував її.

Читайте також:Які хвороби лікують обійми і чому варто обійматись 4 рази на день

Читайте також:Вчені придумали як уникнути захворювання на діабет