Резонанс
10 січня 2018
На тілі Ноздровської виявили частини ДНК Юрія Россошанського - Аброськін
Аброськін розповів, що Россошанський підтвердив свою причетність до убивства.
news-image

Результати експертизи ДНК підтвердили причетність Юрія Россошанського до убивства юристки Ірини Ноздровської. Про це сказав на прес-конференції перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

"Вина його (Юрія Россошанського - ред.) доводиться не лише технічно, а вагомими доказами. Буквально вчора були отримані результати перших експертиз. Їх було призначено близько 70, і перші результати вже є, і вчора вони були в суді. Результати проведення експертизи ДНК. На потерпілій були виявлені частини, які належать підозрюваному, тому говорити про те, що щось не зроблено... - зроблено максимум того, що можна було зробити", - сказав він.

Аброськін розповів, що під час особистого спілкування з Юрієм Россошанським той підтвердив свою причетність до убивства Ноздровської.

"Він мені сказав, що не розкаюється і ніколи не розкається, а вину я свою признає", - додав він.

Перший заступник голови Нацполіції зазначив, що тривають слідчо-оперативні заходи, направленні на розкриття цього убивства.

Як повідомлялося, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юристки Ірини Ноздровської. 

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ірини Світлану Сапатинську. 

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному Дмитру Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Читайте також: На підозрюваного у вбивстві Ноздровської Россошанського вийшли через телефон