"8...12...16...20...25..." - Гриценко
Це не просто курс долара протягом року.
news-image
"Це траєкторія реального збідніння десятків мільйонів наших громадян. І прискореного нищення й без того дуже слабкого прошарку середнього класу. Людей, які є найбільш активними, фактично, саме вони є запорукою демократії" - заявив український політик Анаталій Гриценко.

За його словами, коли таких у державі стає мало, коли переважна більшість громадян залежатиме від держави та її подачок, тоді ми не до цивілізованих держав, з їхніми гарантіями прав і свобод, наближаємося.Скоріше навпаки – стаємо все більше схожими на путінську Росію, від агресії і "цінностей" якої зараз потерпаємо. Ця загроза не менш небезпечна для всіх нас, ніж загроза окупації.

 

Уряд і Нацбанк не мають права списувати таку стрімку девальвацію гривні (як і усі інші економічні негаразди) лише на війну, то для солдатів війна, у кабінетах на Печерську тихо і спокійно – щоб приймати вірні рішення і працювати відповідально!

"Що робити? Як тримати національну валюту, стимулювати виробництво, регулювати грошову масу та інфляцію – в підручниках розписано. А ще – не красти десятками мільярдів на непрозорому рефінансуванні, рекапіталізації придворних банків, на ігрищах з обмінним курсом", - зазначив Гриценко.

Читайте також: Не по днях, а по годинах
Читайте також: Курс 25 грн вже нікому не здається остаточним - Береза