Політика
7 лютого 2015
Савченко назвала умови при яких вона припинить голодування
Льотчиця повинна бути переведена в українське посольство.
news-image

Українська льотчиця Надія Савченко готова припинити голодування тільки після переводу на українську територію, хоча б в посольство України, повідомив в ефірі телеканалу Інтер депутат від фракції Батьківщина Іван Крулько, передає Є! Єдність.інфо

На його переконання, в ході розмов, які велися з Путіним у Москві, питання Савченко стояло одним з основних. Вона залишається головною полонянкою Кремля.

"Надія продовжує голодувати вже 56-й день. Це дуже тривожно. Вона не припинить голодування і передає чіткий меседж, що буде триматися з усіх сил і готова відновити вживання їжі, коли її переведуть хоча б у приміщення українського посольства, тобто на територію України" , - сказав Іван Крулько.

За його словами, російська сторона продовжує вести себе дуже цинічно у всьому, що стосується Надії. Зокрема, він нагадав, що пустити Віру до сестри хотіли тільки в супроводі іншої особи - українського консула або російського омбудсмена.

Читайте також: Євродепутат Ауштрявічюс приєднався до голодування Савченко

"А це вже вважається - два побачення. Тобто кількість, яку дозволено на один місяць. Це говорить про навмисне обмеження можливостей Надії комунікувати із зовнішнім світом", - зазначив депутат від Батьківщини.

Рахунок йде на дні. Розповів нардеп про візит до голодуючої Надії Савченко

Читайте також: Савченко «повільно помирає» в російській тюрмі – адвокат