Резонанс
13 лютого 2018
В АП кажуть, що Саакашвілі не вивозили з України літаком Порошенка
Чиновник АП запевнив, що українська влада врятувала екс-президента Грузії від правосуддя.
news-image

В Адміністрації президента спростовують інформацію про те, що чартерний літак, яким вивезли з України в Польщу Міхеїла Саакашвілі, нібито належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Петром Порошенком. Про це написав завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

"Нардеп Ігор Луценко приписав Петру Порошенку літак, який депортував Міхеїла Саакашвілі в Польщу. Хочу офіційно повідомити і закликати журналістів перевіряти інформацію і не тиражувати цей примітивний фейк. Той літак настільки ж далекий від Порошенка як екс-президент Грузії - від своєї Батьківщини", - написав Горковенко.

Він зауважив, що українська влада врятувала екс-президента Грузії від правосуддя.

"Правда хіба що в тому, що українська влада врятувала Саакашвілі від грузинського правосуддя, яке засудило свого третього президента до трьох років позбавлення волі.

Тому краще на вечерю мати бігус і голонку у польському ресторані, аніж тюремну баланду у реформованій грузинській тюрмі", - написав Горковенко.

 

Проте, він так і не повідомив, кому-таки належить літак, на якому Саакашвілі екстрадували з України.