Політика
22 лютого 2018
Москаль нецензурно висловився про Супрун, коментуючи її звинувачення у контрабанді ліків (відео)
Геннадія Москаля обурила заява в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином.
news-image

Голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля обурила заява в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

На сесії облради Москаль процитував заяву Супрун, одночасно коментуючи її. Відео з сесії облради ТСН надав телеканал "Сіріус".

"Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою".
Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь за це слово", - різко відреагував Москаль.

Також він заперечив, що нібито лікарі не бажають використовувати "нерозмитнені належно" ліки.

"Да якби не ці ліки, ми б не змогли призупинити поширення кору", - додав очільник Закарпаття.

Наостанок Москаль нарік, що урядовці необережно створюють конфліктну ситуацією з Угорщиною, з якою і так виникло багато суперечок через новий освітній закон, який країни-сусіди вважають дискримінаційним щодо мов нацменшин. 

"Скільки ми можем дебілів терпіти в уряді", - проголосив Москаль.

Читайте також:Верховна Рада готова звільнити Гонтареву - назвали дату

Читайте також:Українські політики задекларували 283 компанії в офшорах. Льовочкіна — рекордсмен