Суспільство
23 лютого 2018
50 $ і закриття справи: суддя робив примусові еротичні фотосесії засуджених
Слідчі знайшли на комп'ютері Бекмана близько 4,5 тисячі фотографій оголених засуджених.
news-image

Колишнього суддю з американського штату Арканзас засудили за примушування в'язнів до еротичних фотосесій. Рішення суду опубліковано на сайті Міністерства юстиції США, передає «Є!» із посиланням на Аrkansas matters.

За інформацією слідства, Джозеф Бекман з 2009 по 2015 рік навмисно пом'якшував покарання підсудним. Він відправляв їх на так звані громадські роботи, під час виконання яких влаштовував для правопорушників еротичні фотосесії.

Справа судді активно обговорювалося в місцевих ЗМІ. Зокрема, телеканал Arkansas News повідомляв, що в 2015 році слідчі судової дисциплінарної комісії штату знайшли на комп'ютері Бекмана близько 4,5 тисячі фотографій оголених засуджених. Як саме комісії стало відомо про специфічне хобі служителя закону, не уточнюється.

Один з постраждалих розповів, що Бекман змусив його позувати голим в наручниках. По завершенні фотосесії він дав йому 50 доларів і сказав, що його справа закрита.

У повідомленні міністерства йдеться, що Бекман повністю визнав провину. Він також зізнався, що під час слідства намагався підкупити одного зі свідків і умовити його відмовитися від показань.

Суд засудив зловмисника до п'яти років ув'язнення і штрафу в 50 тисяч доларів.

Читайте також: Флорида: озброєний поліцейський не намагався зупинити стрільця у школі