Події
19 березня 2018
У Києві в під'їзд кинули гранату (фото, відео)
Інцидент стався в під’їзді будинку на вул. Прирічній.
news-image

В одній з багатоповерхівок в Оболонському районі Києва під час з'ясування стосунків чоловіки застосували бойову гранату.    

Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Києва, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"У чергову частину Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що в під’їзді будинку на вул. Прирічній відбувся вибух", - йдеться у повідомленні.
В поліції встановили, що подія трапилася на шостому поверсі: під час конфлікту господаря однієї з квартир та невідомими чоловіками почалася бійка і пролунав вибух, імовірно – осколкової гранати.
"На місці виявлено сліди крові. Невідомі втекли. Слідчо-оперативна група проводить огляд. Правоохоронці встановлюють обставини події, зокрема спілкуються із власником квартири, який внаслідок інциденту не постраждав", - заявили в поліції.

Пізніше у відомстві повідомили, що причиною конфлікту стала суперечка щодо права власності і користування квартирою.

Під час обшуку в помешканні правоохоронці виявили 500 набоїв, гранату Ф-1 та сигнальну ракету. Всі вилучені предмети направили на експертизу.

За фактом замаху на умисне вбивство слідчим відділом Оболонського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1  ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 2 п. 5 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють всіх учасників конфлікту та його обставини. Після проведення експертиз можлива додаткова кваліфікація події.

Читайте також: У чорній завісі диму: на ринку у Чернівцях спалахнула пожежа (відео)
Читайте також: Народні депутати ходять у парламент зі зброєю, - Кононенко