Війна
10 лютого 2015
Україна стала жертвою не тільки Росії, але і зради Заходу, - Рабинович
Спочатку Україні потрібно переконувати в чомусь Білий Дім, а потім Білий Дім, від імені України, подзвонить в Брюссель і в Лондон і домовиться
news-image

Україна стала жертвою не тільки Росії, але і зради Заходу.

Таку думку висловив відомий фінансист і інвестбанкір Слава Рабинович, передає Є! Єдність.інфо

«Україна стала жертвою не тільки Росії, але і зради Заходу. У 1994 році був підписаний Будапештський меморандум. Під Будапештським меморандумом стояли підписи чотирьох сторін, у тому числі США і Великобританії, які є членами НАТО, на відміну від України, - сказав він. - Тепер виходить так, що, з одного боку, НАТО не хоче воювати з Росією, а, з іншого боку, вони порушили Будапештський меморандум. Звичайно, не так, як це зробила Росія. Але не зрозуміло, як і чим вони гарантували територіальну цілісність України. Виходить, підписи нічого не коштували ».

«Але і сама Україна несе на собі важкий тягар« мудаковатості »у цій ситуації, - вважає Рабинович. - Немає в Україні такої людини, який би займався лобіюванням інтересів цієї країни там, де треба. А треба не в Брюсселі і не в ЄС, потрібно робити це у Вашингтоні. Якщо Україна заручиться стовідсотковою підтримкою з якихось пунктам у США, то з цим погодиться і Європейський Союз ».

«Спочатку Україні потрібно переконувати в чомусь Білий Дім, а потім Білий Дім, від імені України, подзвонить в Брюссель і в Лондон і домовиться. На жаль, таких людей, які б могли на рівних розмовляти у Вашингтоні, в України немає », - говорить фінансист.

Читайте також: Якщо переговори проваляться, Європа подумає над поставками України зброї - Штайнмаєр