Суспільство
27 березня 2018
17-річна дівчина інсценувала власне викрадення, щоб вимагати з матері викуп 100 тис. гривень
На мобільний телефон матері надійшло смс-повідомлення з вимогою заплатити гроші за звільнення дочки.
news-image

17-річна мешканка м.Лозова Харківської області спільно зі знайомим інсценувала своє викрадення і оцінила "звільнення" в 100 тис. гривень, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, 24 березня 37-річна місцева жителька звернулася до чергової частини Лозівського ВП із заявою про зникнення доньки. За словами жінки, дівчина пішла на прогулянку, не сказавши, куди, а наступного ранку на мобільний телефон матері надійшло смс-повідомлення, з вимогою заплатити за звільнення дочки 100 тис.гривень.

"Під час досудового розслідування співробітники Управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з співробітниками Лозівського відділу поліції встановили місцезнаходження дівчини. Працівники поліції знайшли її в одній з квартир багатоповерхівки міста Лозова. Житло зняв її 23-річний знайомий. 17-річна дівчина повідомила поліцейським, що історію з викраденням вона придумала сама", - йдеться в повідомленні.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Луценко запідозрив Медведчука у намірі здійснити переворот в Україні спільно з Рубаном і Савченко