Марія Яремчук приголомшила заявою: вона вирішила піти зі сцени
Своє рішення артистка назвала свідомим та не імпульсивним. А ще зізналася, що кожен вихід на сцену для неї - як маленька смерть.
news-image

25-річна співачка Марія Яремчук приголомшила заявою: вона вирішила піти зі сцени.

Своє рішення артистка назвала свідомим та не імпульсивним. А ще зізналася, що кожен вихід на сцену для неї - як маленька смерть.

Про все це Марія розказала в інтерв’ю на телеканалі ZIK, пише «Є!».

"Я зверталася за допомогою до різних психоаналітиків, і ніхто мені не міг нічого сказати. Звичайно, я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену. У мене починалися панічні атаки. Я не соромлюся про це говорити", - заявила співачка.

Яремчук також наголосила, що насправді її сценічний образ абсолютно не передає її справжню.

"Були випадки, коли я не виходила на сцену, хоча для мене це взагалі незрозуміло, адже я завжди рвалася туди. Для мене кожен вихід на сцену - це як маленька смерть, як Голгофа. Німіє тіло, хочеться бігти", - зізналася Марія. "Я глибша, ніж я здаюся. І в якийсь момент я відчула, що я просто не можу більше виходити на сцену. Зовні здається, що я така впевнена малишка, а в середині я такий собі кролик", - відверто поділилася артистка.


Марія також запевнила, що гроші та слава не є її метою."Та Марія Яремчук, яку ви бачили мене на екрані, це не та, якою я взагалі є. Більше того, коли мене оголошують Марією Яремчук, я одразу починаю поводитися неприродно, трішки по-ідіотськи", - зауважила дівчина.

"Я відчула що таке мати гроші і бути відомою, але мені це не приносить сатисфакції. Мене це не пре", - зізналася вона.
"Я хотіла досягти якихось шоу-бізнесових галочок, але це не ціль. Я щиро покаялася. І після цього я почала писати, валити музику. Причому підсвідомо, воно просто лилося з мене. Все, що я відчувала, все, що я прожила. Я сіла за рояль і писала одну пісню за 5 хвилин", - розповіла Яремчук.

Тож тепер Яремчук хоче зробити творчу паузу.

"Розуміючи тепер саму себе, я не бачу сенсу співати ту музику, яку співала, носити те ім'я, яке я носила і той багаж також. Це, мабуть, складно - лишати всі надбання. Як би до них не ставилися, але вони є. "Євробачення", всі ті кліпи – це багато, і сказати цьому "Бувай!" важкувато", - наголосила Марія.


До речі, за спеціальністю Марія - політолог. А ще вона актриса та пробувала себе як режисер. 

"Я боялася. Я цілий рік приймала рішення. Воно не є імпульсивним. Це не емоція. Це свідоме рішення", - наголосила Яремчук.

Читайте також:У Росії звинуватили Україну в провалі Самойлової на Євробаченні-2018