Руслана у свої 45 закликала жити енергією Сонця та Землі (фото)
Руслана закликала до довголіття та використання лише природної енергії Сонця та Землі.
news-image

Співачка Руслана 24-го травня святкує 45-річчя. З цієї нагоди зірка зібрала прес-конференцію у своєму екобудинку. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

І на сторінці у Facebook вже встигла викласти перші фото того, як її привітали зранку, та записала коротке звернення до усіх.

Руслана закликала до довголіття та використання лише природної енергії Сонця та Землі.

А ще іменинниця подякувала своїм батькам за те, що її народили. 

"Моя кохана мамі! Любий татусенько! Дякую що ви мене зробили!!! Дякую що ви такі, найкращі у світі! Молюся за вас зараз, як ніколи!!! З днем народження вашоі мрії, я хочу щоб ви пишалися мною, і зроблю все для цього! Ви дали мені це прекрасне життя, і без вас мене просто не було б! Я люблю вас!" - написала Руслана.
 
"Сьогодні мій день народження! Дякую Богу за Світло і Любов, які переповнюють моє серце!" - зазначила Руслана.
 
 
 
 

Журналістам, які завітали до будинку Руслани, співачка знову розхвалила своє унікальне помешкання.

"На моєму даху встановлені сонячні панелі, колектори. У нас 10 вітряків. У нас достатньо сонячної вітрякової енергії у цьому будинку, щоб по тарифу віддавати її в елеткромережу, тобто ми перші українці, які заробляємо на власній енергії. Це невеликі рахунки. Враховуючи, що ми за газ взагалі не платимо, 200-300 гривень, то 10-15 тисяч гривень отак просто, тому що тобі на шару сонце світить, я думаю, що це не зле", - цитує Руслану "ТСН".
 
"Тут є чотири поверхи. Під нами мастерова студія, аудіо, відео мастерінг. Тут ми записуємо барабани, вокал, гітари. Вище поверхом є спеціальна кімната, яку я створила за прикладом органного звучання, там безліч металевих труб, як в органі. Я записую там спеціальний вокал, я сформувала акустику як в горах. А ще вище, на третьому поверсі, ми будемо знімати кліпи. У нас тут відеопавільйон", - розповіла про свій дім артистка.

Нагадаємо, у березні в будинку Руслани знімали фільм про "Євробачення". До речі, будували своє помешкання співачка з чоловіком дуже довго. Ще у 2008-му році казали про те, що взяли на нього кредит. 

Читайте також:«Накачала вже все»: свіже фото Ані Лорак розкритикували в Instagram