Події
25 травня 2018
Екс-лідер Правого сектора Одеси вбив військового - ЗМІ
Нападник помер від ножового поранення.
news-image

Внаслідок нападу на колишнього лідера одеської організації Правого сектора Сергія Стерненка був убитий військовий. Про це повідомляє місцеве видання Таймер з посиланням на джерела в правоохоронних органах, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

"Загиблий ввечері 24 травня в бійці з колишнім лідером одеського осередку Правого сектора служив у 25-й аеромобільній бригаді", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що правоохоронцям не вдалося виявити ніж або іншу зброю, за допомогою якого нападники нібито атакували Стерненка.

"Іншими словами, загиблий, судячи з усього, не був озброєний", - пише видання.

Своєю чергою, радник глави поліції Одеської області Руслан Форостяк повідомив у Facebook, що затримано другого учасника нападу на Стерненка. Він зазначив, що особа загиблого встановлена ​​і пообіцяв оприлюднити цю інфформацію пізніше.  

Нагадаємо, пізно ввечері в четвер, 24 травня, в Одесі двоє невідомих напали на Сергія Стерненка у дворі його будинку. Активіст чинив опір, в результаті чого один з нападників був важко поранений ножем і пізніше помер. Стерненко отримав струс мозку і поранення в руку.  

Раніше, 1 травня, в Стерненка стріляли з травматичної зброї. Невідомий вистрілив йому в потилицю.

Читайте також: Поліція затримала другого учасника нападу на активіста Стерненка в Одесі та встановила особу вбитого