Україна
25 травня 2018
Погода на вихідні: в Україні похолодання, на заході й півдні - дощі з грозами
26 травня, очікують дощі з грозами в частині західних областей - Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій. Температура в західному регіоні підніметься до +25 градусів.
news-image

У вихідні 26-27 травня в західних та південних областях України можливі грози, в інших областях - ясно, але з деяким похолоданням. Про це повідомляє Гідрометцентр , пише «Є!» з посиланням на 112

У суботу, 26 травня, очікують дощі з грозами в частині західних областей - Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій. Температура в західному регіоні підніметься до +25 градусів.

На півночі країни сонячно, повітря прогріється до +23 градусів. У центрі й на сході також ясна погода, температура від +21 до +23 градусів, у Дніпропетровській, Запорізькій і Донецькій областях - до +25 градусів.

На півдні - також дощі й грози, у Херсонській і Миколаївській областях - до +25 градусів, в Одеській області та Криму - від +22 до +24 градусів.

 

 

У Києві 26 травня сонячно, без опадів, температура повітря - до +23 градусів удень і до +14 градусів уночі.

 

 

У неділю 27 травня на всій території України сонячно, опади очікують тільки в західних областях. Температура повітря підніметься від +22 до +25 градусів.

У Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській і Чернівецькій областях дощі та грози, у Волинській і Рівненській сонячно. Повітря в західному регіоні країни прогріється до +25 градусів.

На півночі та в центрі країни ясно, без опадів, температура повітря - від +21 до +23 градусів. Аналогічна ситуація і в східних областях - сонячно, температура від +20 до +25 градусів.

У південних областях також ясна сонячна погода, повітря прогріється до +25 градусів. У Криму можливі дощі та грози, температура - до +24 градусів.

 

 

У Києві 27 травня ясно, опадів не очікується. Повітря прогріється до +23 градусів удень, уночі похолодання - від +9 до +11 градусів.

 

Читайте також:Лобода показала новонароджену доньку (фото)