Війна
13 лютого 2015
Біля Дебальцево важкі бої, терористів потрібно гасити «Точкою У» і підіймати авіацію, - Шкіряк
Присутність військовослужбовців регулярної російської армії на території України збільшується щогодини.
news-image

Про це у Фейсбук пише радник міністра МВС Зорян Шкіряк, повідомляє Єдність.інфо.

Як зазначив Шкіряк, вчорашні «мирні Мінські угоди» стали для Путіна сигналом на чергову ескалацію в російсько-українській війні. Колони важкої техніки та артустановок не припиняють заходити з РФ в райони Донбасу тимчасово підконтрольні бойовикам.

«Присутність військовослужбовців регулярної російської армії на території України збільшується щогодини. Ворог кинув небачені сили з елітних частин ЗС РФ на Дебальцівський напрямок. Російська окупаційна орда отримала з Кремля наказ – до 15 лютого захопити Дебальцеве. Безперервно атакують масованими ударами ствольної артлерії, САУ, «Гради», «Смерчі», «Урагани», десятки танків, сотні БТРів», – повідомив радник міністра МВС.

За його даними, кілька спроб прориву десантно-штурмових бригад РФ було відбито нашими бійцями.

«Путінські терористи перетворюють район Дебальцевого на випалену землю... Найгарячіше а районі Логвинове-Калинівка. Намагаються оточити і взяти у «мішок». Йдуть безперервні дуже важкі бої», – інформує Шкіряк.

«Я не військовий, не знаю, але напевно потрібно підіймати авіацію і гасити ворога «Точкою У». Молимося за наших пацанів!», – додав він.
Читайте також: "У Дебальцеве на кожному кроці трупи, там все зруйновано", - Голова донецької обласної адміністрації
Читайте також: Сепаратисти планують захопити Дебальцеве та Маріуполь до 15 лютого – Міноборони