Суспільство
12 липня 2018
Мешканець Житомирщини використовував свою 8-місячну доньку для створення порно
Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.
news-image

Кіберполіція затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для створення порнографічної продукції, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Першочергова інформація надійшла до поліцейських від австралійських колег: у мережі було виявлено матеріали порнографічного характеру за участі дитини, якій на вигляд менше року.

Працівники кіберполіції провели попередню перевірку та встановили причетність до розповсюдження цих файлів 27-річного мешканця Житомирщини, який наразі мешкає у столиці. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження предметів порнографічного характеру.    

"Поліцейські встановили, що зловмисник вчиняв розпусні дії, імітував статеві акти із власною донькою 2017 року народження. Фото розповсюджував у мережі Інтернет за допомогою російського веб-ресурсу «yandex.ru», доступ до якого заборонений на території України", -йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці провели у квартирі зловмисника санкціонований обшук, під час якого було вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, який зловмисник ховав в дитячих іграшках.

За результатами попереднього огляду правоохоронці виявили на телефоні зловмисника файли порнографічного змісту за участі малолітньої дитини.  Вилучена техніка направлена до експертного центру для проведення усіх необхідних експертиз.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: «Я зробив помилку»: Віда вибачився перед росіянами (відео)