Політика
20 листопада 2018
Бойка та Льовочкіна виключили із ''Опоблоку''
Нардепів виключили "за зраду".
news-image

З фракції "Опозиційного блоку" виключили співголову Юрія Бойка та заступника голови фракції Сергія Льовочкіна через неузгоджену з партією угоду із політсилою "За життя". Про це заявив співголова депутатської фракції парламенту Олександр Вілкул у Верховній Раді, передає «Є!» із посиланням на OBOZREVATEL

"Фракція розглянула питання про незаконну діяльність депутата Бойка під час підписання угоди з партією "За життя" без рішення з'їзду. У результаті прийняте рішення про виключення Бойка і Льовочкіна за зраду інтересів виборців і порушення партійної етики партії", — пояснили у фракції.

Як повідомлялося, Юрій Бойко і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович оголосили про підписання угоди про об'єднання. Як зазначено в офіційному повідомленні, представники двох партій досягли згоди визначити єдиного кандидата до кінця листопада 2018 року. Також є домовленість про спільну участь у парламентських і місцевих виборах.

Однак в "Опоблоці" одразу спростували новину про об'єднання. Пізніше політрада партії "Опозиційний блок" вирішила не підтримувати угоду, підписану співголовою "Опоблоку" Юрієм Бойком за власною ініціативою.