Події
21 листопада 2018
«Опозиційна платформа - За життя» стає головною опозиційною силою в країні, - політолог
На думку політолога, за стратегію нової політсили готова проголосувати значна частина виборців по всій Україні.
news-image

«Опозиційна платформа - За життя», яку очолили Вадим Рабінович і Юрій Бойко, стає головною опозиційною силою в країні. Про це на своїй сторінці в Facebook заявила політолог Олександра Решмеділова, передає «Є!»

«Після вчорашніх кадрових подій в «Опоблоці» цей бренд вже не в тренді. На сцену виходить очолювана В. Рабіновичем «Опозиційна платформа - За життя», яка тепер стає головною опозиційною силою в країні. З реальним кандидатом Ю.Бойко і впевненими шансами на перемогу у виборах», - пише експерт.

Як зазначила Решмеділова, в «Опозиційної платформи - За життя» є чітка стратегія: встановлення миру і відновлення економіки. За ці гасла, на думку експерта, готова проголосувати значна частина виборців по всій Україні.

«Більшість конкурентів на цьому електоральному полі, які зараз активно ведуть свою агітацію, не пропонують ніякого нового порядку, а лише годують все тими ж гаслами та обіцянками, що і останні 27 років», - вважає політолог.

Крім того, за словами Решмеділової, електорат нової платформи проживає в південних, східних і центральних областях, що навіть з урахуванням анексованого Криму і частини Донбасу все одно становить значний сегмент від загальної кількості виборців в Україні.

«Саме цей виборець найбільше втомився від війни і хоче миру. Велика частина цих виборців на минулих виборах залишилася фактично без політичного представництва, а значить, в цей раз захоче змінити ситуацію. Заклики «Платформи» до об'єднання теж імпонують безлічі національних і місцевих політиків, які дійсно хочуть домогтися змін в країні.

І саме відкритість і готовність до співпраці допоможе «Опозиційній платформі - За життя» отримати в майбутньому нових союзників і ще більше посилити свої позиції», - підсумувала Олександра Решмеділова.