Світ
28 листопада 2018
Королеву краси позбавили титулу через відверті фото
Організатори конкурсу дізналися про фото з анонімного листа, отриманого після оголошення результатів.
news-image

Переможниця конкурсу краси «Місіс Шотландія» позбулася титулу через фотографії з оголеними грудьми. Про це повідомляє видання Daily Mail, передає «Є!»

35-річна телеведуча Наталі Павелек не попередила організаторів конкурсу, що в молодості знімалася для чоловічих журналів у відвертих нарядах. Вони дізналися про це з анонімного листа, отриманого після оголошення результатів. Його автор погрожував опублікувати інформацію про порушення, якщо переможницю не дискваліфікують.


Павелек назвала реакцію організаторів конкурсу «старомодним   бодішеймінгом» і заявила, що нітрохи не соромиться свого минулого.

«Я була на обкладинці чоловічого журналу з найбільшим тиражем у світі та перемагала на найпопулярнішому конкурсі моделей в Британії, - зауважила вона. - Рішення, які я приймала, коли мені було трохи понад 20 років, зробили мене тією, хто я є. І мені подобається, хто я є».


Організатори конкурсу наголошують, що зміст фотографій ні при чому.

«Вона позбулася корони не тому, що позувала з оголеними грудьми, - пояснює представниця "Міс Великобританія". - Вона втратила її, тому що інформація про це не була розкрита ».


Титул «Місіс Шотландія» перейшов до дівчини, яка посіла друге місце. Нею виявилася дружина близького друга принца Гаррі Алана Стотт.

Читайте також: «Міс Москва» вийшла заміж за короля Малайзії (фото)