Резонанс
1 лютого 2019
Турчинов теж розповів Гриценку «про сина в АТО»
За словами секретаря РНБО, його син пішов добровольцем до Нацгвардії влітку 2014 року.
news-image

Секретар РНБО Олександр Турчинов відповів на звинувачення лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка "у хованні свого сина від служби в АТО", заявивши, що сам кандидат у президенти відвідав Донбас лише у 2018 році. Про це Турчинов написав у Facebook, передає «Є!» із посиланням на Depo.ua.

"Цей "герой фейсбуку" наважився заїхати на небезпечну відстань від епіцентрів протистояння на Донбасі лише в більш-менш спокійному 2018 році, щоб зробити фотосесію для своєї виборчої кампанії", - наголовив Турчинов.

За словами секретаря РНБО, його син пішов добровольцем до Національної гвардії влітку 2014 року після отримання диплому.

"Він чесно служив, не ховаючись за чужі спини", - додав Турчинов.

Він зазначив, що його син "виконував поставлені завдання у відрядженнях до зони АТО у складі зведених підрозділів НГУ" півтора роки - з літа 2014-го до початку 2016-го року.

"Я багато років знаю Гриценка і можу навести безліч фактів, які доводять його боягузтво, брехливість та пусте позерство. Знаючи про це, він за кожної нагоди розповідає про свої мрії мене розстріляти чи хоча б посадити", - стверджує секретар Ради безпеки.

Крім того, Турчинов звинуватив Гриценка у "знищенні армії".

"На жаль, багато людей продовжують вірити брехні загорнутих у яскраву обгортку брудних популістів, зокрема, таких, як цей "герой", що разом з Януковичем, Саламатіним, Лєбєдєвим та іншими зрадниками знищував та роззброював нашу армію", - підсумував він.