Світ
21 квітня 2019
Принц Гаррі і Меган Маркл можуть переїхати в Африку незабаром після народження первістка - ЗМІ
Остаточне рішення про переїзд подружньої пари буде прийнято не раніше 2020 року.
news-image

 Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл можуть переїхати в Африку незабаром після появи на світ своєї першої дитини, народження якого очікується в найближчі тижні. Про це в неділю повідомляє газета The Sunday Times з посиланням на джерело в Букінгемському палаці, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Обговорення знаходяться на ранній стадії, але план полягає в тому, щоб знайти новий спосіб вираження м'якої влади (принца Гаррі і Меган Маркл), найбільш ймовірно в Африці", - зазначило джерело.

Згідно з його інформацією, в палаці розробили проект, за яким герцогу і герцогині Сассекському буде доручена міжнародна робота, що з'єднує в собі благодійність і представлення монархії за кордоном. Автором ініціативи виступив британський дипломат і спеціальний радник братів Вільяма і Гаррі з конституційних і міжнародних питань Девід Меннінг, відзначає видання.

Остаточне рішення про переїзд подружньої пари буде прийнято не раніше 2020 року. В якості можливих країн перебування королівського подружжя розглядаються ПАР і Малаві.

Читайте також: Меган Маркл пішла у декрет - ЗМІ