Спорт
19 червня 2019
Захисник «Шахтаря» перейшов у московське «Динамо»
Футболіст буде отримувати близько мільйона євро на рік.
news-image

Український захисник Іван Ордець став гравцем московського "Динамо". Про це повідомляє Tribuna.com, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Захисник збірної України підписав контракт на три роки. Він буде отримувати близько мільйона євро на рік.

"Сьогоднішній день для мене одночасно важливий і сумний. Сумний тому, що я прощаюся зі своїм другим домом – футбольним клубом "Шахтар", який у 2001 році відчинив двері, перед нікому не відомим хлопчиком з Волновахи і дав йому шанс. Шанс протягом 18 років грати в кращому клубі країни. Шанс вчитися у кращих професіоналів своєї справи і досягти не малих вершин.⠀

Я хочу висловити подяку президенту клубу. З упевненістю можу сказати, що таких людей як він, я ще не зустрічав. Людей, які так само трепетно люблять свою команду і своє місто. Для мене було величезною честю грати з кожним з футболістів цього клубу. А також я хочу від щирого серця подякувати тренерському, медичному штабу та адміністраторам клубу. Вболівальникам – спасибі. Без вашої підтримки не було б наших перемог. Таких, як ви, точно не знайти. Настав час йти далі і підкорювати нові вершини. Але "Шахтар" назавжди залишиться в моєму серці", - написав Ордець в Інстаграмі.

Іван Ордець всю дорослу кар'єру провів у "Шахтарі", в сезоні 2013/14 виступав в оренді в "Іллічівці". У складі збірної України провів 12 матчів, забив 1 м'яч.

Читайте також: Чемпіонський тріумф української молодіжної футбольної збірної – втілена мрія усіх вболівальників, - Костюченко