Резонанс
19 червня 2019
Поліція ймовірно знайшла тіло Даринки Лук‘яненко
Тіло буде направлено на судмедекспертизу.
news-image

При відпрацюванні території в селі Іванівці Одеської області поліцейські провели обшук в одному із домоволодінь селища. В результі обшуку поліцейські виявили йморівно тіло зниклої Дар‘ї Лук‘яненко, передає «Є!» із посиланням на Нацполіцію.

"Наразі співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини із вигрібної ями. Після чого його буде направлено на судмедекспертизу, а також проведено опізнання родичами", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Як повідомили в поліції, власника будинку як основного підозрюваного доставляють до відділку поліції для допиту.

Джерело в правоохоронних органах підтвердило виданню OBOZREVATEL, що тіло дійсно належить зниклій дівчинці. Співробітник відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Дмитро Ревун також розповів, що підозрюваний, якому належить домоволодіння, був затриманий.

"Очевидно, вона померла через дії мерзенної, поганої і скривдженої істоти, яка не варта називатися людиною. У вигрібній ямі знайшли тіло і зараз на рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі – впізнання тіла і наступні експертизи", – поділився він.

Відзначається, що місце, де знайшли тіло Даші, знаходиться неподалік від звичайного маршруту дівчинки з дому в танцювальний гурток.

Як уточнює "Думська", затриманому 25 років, і його будинок знаходиться неподалік від звичайного маршруту дівчинки з дому в танцювальний гурток. Відзначається, що пошукова група заходила в цей двір у перший же день: її привели туди службові собаки. Однак тоді пошукачі не приділили цьому місцю належної уваги.

При цьому, як повідомили користувачі під постом Нацполіціі, підозрюваний чоловік – сусід дівчинки, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За даними волонтера Сергія Крайма, сусіда допитували два дні, проте він не зізнавався у скоєному до тих пір, поки його не видала місцева мешканка. За його словами, вбивство дівчинки трапилося саме в тому місці, де жителі Іванівки чули крик.

Нагадаємо, 13 червня в Іванівському районі Одеської області пропала 11-річна Дарина Лук'яненко. У четвер дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток та зникла. Дівчинку цілодобово шукали півтисячі людей : поліція, Нацгвардія, кінологи, рятувальники, волонтери, водолази і пілоти.