Політика
23 липня 2019
Дала мені ще один шанс: козак Гаврилюк шукає роботу, щоб його не покинула дружина
Гаврилюк розповів, чим буде займатися зараз.
news-image

Козак Гаврилюк не пройшов у Верховну Раду і тепер буде шукати нову роботу. Його дружина зглянулася над ним і дала ще один шанс. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Михайло Гаврилюк, який більш відомий, як козак Гаврилюк, в жартівливій формі розповів, що хотів би заспокоїти всіх тих, хто переживає, де тепер він знайде роботу, і що його молода дружина повинна кинути.

"Дружина змилостивилася і дала мені ще один шанс знайти роботу, тому розлучення також скасовується", - зазначив депутат, член партії "Народний фронт".

Він також зазначив, що людська підтримка - одне з найбільш мінливих явищ у світі. Але для нього найважливіше те, що у нього є підтримка рідних людей.

Дала мені ще один шанс: козак Гаврилюк шукає роботу, щоб його не покинула дружина

"За ці 5 років я пройшов шлях від звичайного громадянина-будівельника до відомого учасника революції - і до винуватця всіх бід українського народу на чолі з злочинною владою, яка прийшла на крові. Великий стрибок, погодьтеся", - написав Гаврилюк.

Він також розповів, чим буде займатися зараз. За його словами, він буде відпочивати від тонни бруду, який лився на нього і від напруженого графіка.

Варто зазначити, що за даними ЦВК, на позачергових виборах у Раду по 95 окрузі (Ірпінь, Київська область) козак Гаврилюк набрав 0,56% і не потрапляє в новий парламент.

Читайте також:ЦВК обробила майже 93% протоколів: «Батьківщина» обійшла партію Порошенка