Події
23 липня 2019
Вбивство Шеремета: Зеленському надали секретні документи
Президенту надали доступ до закритих матеріалів у резонансній справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.
news-image

Володимиру Зеленському надали доступ до закритих матеріалів у резонансній справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, пише «Є!» з посиланням на NewsProua.

У вівторок, 23 липня президент проводить брифінг з представниками Національної поліції, в ході якого правоохоронці звітують йому про хід розслідування вбивства Шеремета.

В ході брифінгу глава Нацполіціі Сергій Князєв повідомив про те, що президенту було надано доступ до закритих матеріалів по цій справі. Він пообіцяв, що доповість Зеленському про все в закритому режимі.

«23 липня отримав дозвіл слідчого на розголошення відомостей досудового розслідування в певному обсязі. Главу Нацполіціі делегували на розголошення даних президенту України Володимиру Зеленському та міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Якщо ви приймаєте мою доповідь, я готовий доповісти все в закритому форматі», – заявив Князєв, підкресливши, що мова йде про інформацію з обмеженим доступом.

Глава Нацполіціі також заявив, що поки передчасно називати причетних до вбивства журналіста.

«Злочин залишається нерозкритим. Ми розуміємо, що суспільство чекає результати і прізвища причетних до цього злочину. Але називати їх поки передчасно», – повідомив Князєв.

Після цього Зеленський оголосив перерву і заявив, що брифінг продовжиться після того, як він ознайомиться з цими матеріалами.

В ході брифінгу Князєв також розповів про те, які версії в даний момент розглядає слідство.

Читайте також:У Росії бізнесмен тримав на ланцюгу в сараї свого 10-річного сина (фото)