Резонанс
30 липня 2019
Прес-конференція Богдана нагадувала «байки зі склепу», - Кличко
За словами мера столиці, виступ керівника Офісу президента - "добірка пліток та маніпулятивних домислів".
news-image

Сьогоднішня прес-конференція керівника Офісу Президента Андрія Богдана нагадувала "байки зі склепу" - добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше. Такий коментар у своєму Телеграм-каналі написав мер столиці Віталій Кличко, передає «Є!»

Коли такі речі говорить керівник Офісу Президента - це виглядає, як мінімум, дивно і некомпетентно. Усі свої, як ви думаєте, "страшилки", пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбиться подібними "інформаційними виступами"! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте.

Ще раз нагадаю, кияни обирають владу, на яку покладають відповідальність за все, що відбувається в місті. А спроби розділити посади мера та голови КМДА є намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування", - написав Віталій Кличко.

Нагадаємо, щойно відбулась прес-конференція Андрія Богдана, де він, зокрема , заявив, що міський голова Києва Віталій Кличко не контролює столичну раду.

"Мер Віталій Кличко підтвердив мені, що дійсно він не контролює Київську раду, є 2-3 смотрящих, які мають певні групи депутатів, – і якщо він не буде знаходити з ними компроміси, в нього не буде більшості в Київраді, а відповідно він не буде ефективним мером.

Кличко наголосив, що він не має жодного відношення до корупції і розкрадань, він розуміє, що щось відбувається не так, проте нічого з цим зробити не може", - стверджував Богдан.

 Крім того, Богдан заявив, що днями до нього приходив представник одного зі "смотрящих" Києва і просив не чіпати  голову КМДА, а натомість запропонував поділити бюджет у 40 мільйонів доларів.

Читайте також: Кличко: Богдан хотів, щоб я погоджував усі рішення з Вавришем та Ткаченко, але я відмовився (відео)