Суспільство
19 серпня 2019
«Тремтіть, бандерлоги»: Дубінський підтримав однопартійця, який образив журналістку
Також Дубінський шкодує, що у Верховну Раду не балотувався Андрій Портнов.
news-image

Обраний від Слуги народу депутат Олександр Дубінський підтримав однопартійця Максима Бужанського, який обізвав журналістку НВ Ольгу Духнич. Про це він написав у себе в Telegram. передає «Є!»

Зустрілися з депутатом Бужанським. Зустріч проходила саме так, як її описують журналісти НВ: „понастальгували за СРСР, згадали Януковича“ і, як заповідав Петро Олексійович, почитали телеграм канал Портнова. Тремтіть, бандерлоги», — написав Дубінський.

 

 

  Фото: Telegram

 

Також Дубінський назвав себе, Бужанського і главу партії Слуга народу Дмитра Разумкова «єдиними серйозними депутатами» в новому парламенті і пошкодував, що в Верховну Раду не балотувався ексзаступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

 

Якщо виходити з текстів в дешевих журналах, в українському парламенті всього три серйозних депутати. Макс (Бужанський — ред.), я і Разумков. Про інших згадують тільки в зв’язку з нами. Шкода Портнов в депутати не пішов. Був би Four of Kind», — написав Дубінський.

Нагадаємо, Максим Бужанський образив журналістку НВ Ольгу Духнич в Telegram, назвавши її «тупою вівцею».

Сама Духнич, коментуючи образи на свою адресу, заявила, що відповідати Бужанському — це «як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який нагидив вам на рукав пальто».

Відзначимо, що Бужанський в своїх постах неодноразово заявляв, що голосував за Партію регіонів десять років, що Янукович — хоч і не найвдаліший, але легітимний президент, а «майдан погубив Україну». Що 9 травня — справжнє свято, а 8 травня нікому не потрібно, що порівнювати два тоталітарні режими — Сталіна і Гітлера — значить плювати «на могили батьків», і так далі, пише НВ.

Читайте також: У партії «Слуга народу» відреагували на «тупу вівцю»