Події
25 вересня 2019
МОЗ прокоментувало ситуацію зі звільненнями: Були запитання до деяких співробітників, але виганяти нікого не збираємося
Радник міністерки охорони здоров’я Дмитро Раімов прокоментував пропозицію Загрійчука кільком співробітникам МОЗу написати заяву на звільнення.
news-image

Новопризначений заступник Міністра охорони здоров’я Михайло Загрійчук, який до цього був лікарем-хірургом в Інституті Шалімова, мав запитання до певних співробітників. Але ніхто нікого не збирається виганяти, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

Так радник міністерки охорони здоров’я Дмитро Раімов прокоментував пропозицію Загрійчука кільком співробітникам МОЗу написати заяву на звільнення.

Коли він сперечається зі співрозмовниками, то це його позиція. Це суто внутрішня ситуація. Я так розумію, він на емоціях спілкувався, тому сказав про звільнення. Але він знав про аудит, вже є підписаний наказ», — зазначив Раімов.

Він зазначив, що буде оптимізована структура міністерства, щоб далі продовжувати реформу.

Є позиція МОЗ, міністерка її повідомила прем’єру і він її підтримав, що аудит буде стовідсотково. Буде оцінювання держслужбовців. Ніхто нікого не збирається виганяти. Нас здивувало, що все відбувається саме під час відсутності міністерки. Чому це не винести на внутрішньому обговоренню з нею?», — додав радник очільниці МОЗ.

Напередодні стало відомо, що заступник Міністра охорони здоров’я Михайло Загрійчук запропонував написати заяву на звільнення гендиректору Директорату медичних послуг Оксані Сухоруковій. 

Читайте також:Скільки коштуватимуть пологи, лікування інфарктів та інсультів у реформі вторинної меддопомоги