Резонанс
23 лютого 2015
Олександр Єфремов: "Інформація про те, що один з лідерів "ЛНР" - водій моєї сім'ї - брехня"
У Печерському райсуді наразі вирішується питання про арешт екс-депутата
news-image

Суддям знову належить розглянути питання про запобіжний захід для колишнього керівника фракції регіоналів у Верховній Раді, пише Є ! Єдність.інфо на КП.

Нагадаємо, на цей раз Олександра Єфремова звинувачують у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі (стаття 161 Кримінального Кодексу України).

Перед судовим засіданням, Олександр Єфремов зробив коротку паузу для спілкування з журналістами:

"Коли ЗМІ пишуть, що хтось із лідерів "ЛНР" працював у мене або у мого сина водієм, то це не відповідає дійсності, це неправда", - заявив Єфремов.

Коментуючи хід судового процесу, він зазначив, що за звинуваченнями першої справи взагалі немає підстав притягувати його відповідальності.

"Та частина статті, за якою можна було б притягнути мене до відповідальності - декриміналізувана", - підкреслив політик.

Раніше політику були висунуті звинувачення за статтями 364 і 366 (зловживання владою та службове підроблення). У Печерському райсуді вже виносили рішення про арешт Єфремова. Але за гратами він пробув не більше двох діб, після чого вийшов під заставу в 3,6 мільйони гривень, виплачених Борисом Колесніковим.

Читайте також: Єфремов прибув до Печерського суду