Алла Пугачова заспівала про війну (відео)
news-image

Російська співачка Алла Пугачова виконала пісню про війну. Про це повідомляє Є! Єдність.інфо з посиланням на "Комсомольская правда" в Пскові. Автором пісні став не професійний музикант, а псковський коваль Євген Вагін.

"Він не музикант. І ця людська щирість мене підкупила. Людина без понтів! Я абсолютно очманіла від цієї пісні. Нічого особливо в ній немає. Тільки правда і чесність. І все. Мені більше нічого і не треба було. Всьому свій час. Треба співати те, що відчуваєш. Я взагалі, як птах: не співаю, коли гармати стріляють. А зараз мене зачепило все це", - так прокоментувала вихід нової пісні Пугачова.

Пісня "Війна" вийшла в альбомі Євгена Вагіна "Висота", реліз якого відбувся в 2006 році. Автор передав пластинку чоловікові Пугачової Максиму Галкіну під час зйомок програми "Говоримо і показуємо" на НТВ у серпні 2014 року.

"Я абсолютно очманіла від цієї пісні. В ній тільки правда і чесність. Мені більше нічого не треба було. Розумієте, у мене помер брат кілька років тому, він служив Вітчизні. Родичі у мене теж військові. Я дуже багато знаю про це. Вони всі пішли з життя, але у мене кожен раз це свято, 23 лютого, асоціюється з ними. Тому мені хотілося віддати шану їх пам'яті. І через них усім тим, хто загинув", - поділилася в ефірі "Російського радіо" Примадонна.
Читайте також: "Бежать?! Конечно мы побежим за ним! Ведь он же Путин!": росіянка записала пісню про Путіна (відео)