Найкращі фільми про відьом та чаклунів для перегляду на вихідні
Підбірка фільмів про відьом та чаклунів
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас збірку фільмів про відьом та чаклунів. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Доктор Стрендж»

Страшна автокатастрофа поставила хрест на кар'єрі успішного нейрохірурга Доктора Стренджа. Зневірившись, він відправляється в подорож в пошуках зцілення і відкриває в собі неймовірні здібності до трансформації простору і часу. Тепер він - сполучна ланка між паралельними вимірами, а його місія - захищати жителів Землі і протидіяти Злу, яке б обличчя воно не приймало.

2. «Малефісента»

Малефісента - юна чарівниця, яка проживає в зачарованому лісі, серед казкових істот. Вона завжди вела відокремлений спосіб життя, підтримуючи порядок і мир в своєму чарівному королівстві, але після того, як в її світ вторглися люди все змінилося. Людство принесло в її країну руйнування і хаос, і юна чарівниця була змушена встати на захист своїх підданих і вдатися до чорної магії, наклавши прокляття на маленьку дочку короля. Однак, спостерігаючи за тим, як росте дівчинка, Малефісента приходить до висновку, що вона прийняла неправильне рішення, оскільки саме Аврора здатна вдихнути в чарівне царство нове життя ...

3. «Сьомий син»

Том Уорд на перший погляд нічим не відрізняється від звичайної людини, але це не зовсім так, він - сьомий син сьомого сина, а тільки така людина може стати справжнім відьмаком. Однак для того щоб стати могутнім чаклуном мало лише одного неймовірного збігу, для цього необхідно дуже багато і старанно тренуватися. Основною зброєю відьмака є його розум, тому він повинен володіти блискучими знаннями, а також вміти застосовувати їх на ділі. Після того, як сили темряви вирішили захопити нашу планету, Том став учнем великого відьмака, який почав навчати його цієї нелегкої справи. Чи зможе юний Уорд впоратися з нелегкими випробуваннями і врятувати свій світ? ..

4. «Фантастичні тварі»

Геллерт Грін-де-Вальд - темний чарівник, який був спійманий співробітниками МАКУСА, завдяки допомозі Ньюта Саламандер. Під час затримання він стверджував, що не пробуде довго в тюрмі і виконав цю обіцянку, зробивши зухвалу втечу. Тепер він збирає прихильників, які навіть не підозрюють про його істинну мету: домогтися повної переваги чарівників над усіма істотами на планеті. Альбус Дамблдор робить все можливе, щоб перешкодити підступним планам Геллерта. Він знову звертається за допомогою до Саламандер, який просто не може відмовити своєму наставнику. Однак він навіть не підозрює, яка небезпека чекає його попереду ...

5. «Малефісента 2»

Багато хто знає легенду про злий чарівниці і юній принцесі, на яку було накладено чари вічного сну. Прокляття збулося, і пробудити дівчину міг тільки поцілунок істиної любові. На щастя, все закінчилося благополучно, і злі чари були зруйновані. Ось тільки ця історія не була казкою, а сталася насправді. Тієї самою злою чарівницею була Малефісента, а юною принцесою, Аврора. І чари зняв не поцілунок молодого принца, а поцілунок справжньої материнської любові, тієї, яка наклала прокляття. Але це ще не кінець історії. Через всі ці події проходить кілька років. Між темною феєю і майбутньою королевою не пропадає тісний і складний зв'язок. Це історія про нових союзників і супротивників в справі чарівного лісу і магічних істот, що мешкають в ньому ...

6. «Учень чарівника»

Бальтазар Блейк - чаклун в сучасному Манхеттені, намагається захищати місто від свого старого ворога Максима Хорвата. Бальтазару не вистачає сил перемогти злі чари в поодинці, і він знаходить собі учня. Дейв - той самий, звичайний хлопець, яскраво виражений ботанік, трудиться на ниві фізики у якого проблеми з протилежною статтю. Проходитиме прискорений курс мистецтва і науки магії. Роззявивши свій потенціал, Дейв буде рятувати місто від злого мага. Заодно Дейв буде рятувати свою кохану дівчину, яку жодного разу не міг запросити на побачення через свою скутість.

7. «Хроніки нарнії»

Батьки відправляють дітей - Пітера, Едмунда, Сьюзен і Люсі в село до друга сім'ї, професора Керка, щоб уберегти їх від бомбардувань в Лондоні. Одного разу, під час гри в хованки, наймолодша - Люсі, знаходить шафу і вирішує сховатися саме в ній. Через цю шафу, яка виявилась чарівною, вона потрапляє в казкову країну Нарнію, де знайомиться з фавном на ім'я містер Тумнус. Люсі відправляється до нього в гості і від фавна дізнається, що Нарнія ось уже сто років нудиться під владою Білої Чаклунки, яка полює за всіма людьми, які потрапили в її країну. Повернувшись додому, Люсі тут же розповіла іншим хлопцям про свою дивовижну подорож, але їй ніхто не повірив. Однак незабаром всім чотирьом дітям вдасться потрапити в Нарнію, щоб звільнити її від Білої Чаклунки і виконати давнє пророцтво.

8. «Таємниця будинку з годинником»

Льюїс - юний хлопчисько, який став сиротою, який потрапляє в особняк свого дядька. Перше, що він чує - цокання годинника, що доноситься з древніх стін будівлі. Незабаром він дізнається, що його дядечко є самим справжнім чарівником. Так Льюїс занурюється в світ магії і чаклунства, про існування якого він навіть не підозрював. Також він знайомиться з сусідкою дядечка, справжнісінькою відьмою. Льюїс вражений тим, що відбувається навколо і тепер найбільше мріє стати чарівником. Дядечко погоджується допомогти йому, але єдине, що він може зробити, навчити племінника закляття, а спрацюють вони чи ні, буде залежати тільки від нього. Однак чарівник і відьма не все розповіли юному чарівникові. Вони промовчали про таємничі годинах, які є причиною багатьох бід і пошуком яких вони займаються вже багато років ...

9. «Білосніжка та мисливець»

Армія скляних солдатів вторгається в королівство Табор. Королю Магнусу вдається відбити напад і звільнити прекрасну полонянку на ім'я Равенна, на якій він в результаті одружується. Але Равенна вбиває короля за допомогою брата Фінна і його армії захоплює владу в усьому королівстві. Дочка короля, Білосніжка потрапляє в полон до жорстокої Равенні. Цією чаклунки вже дуже багато років, але їй вдається зберігати молодість і красу завдяки життєвим силам юних дівчат. Але мати Равенни колись застерегла її, що та загине від рук жінки більш красивою, ніж вона. І ось одного разу чарівне дзеркало сказало Равенні, що Білосніжка красивіше її. Чаклунка збирається вбити пасербицю, але Білосніжку вдається сховатися в зачарованому Чорному лісі.

10. «Підкорювач стихій»

У далекому минулому чотири народу мирно співіснували - Плем'я Води, Народ Вогню, Повітряні кочівники і Царство Землі. Між ними гармонію підтримував Аватар, але через деякий час народ Вогню почав війну, після чого чергове втілення Аватара зникло. Минуло сто років і коли Народ Вогню вже був близький до довгоочікуваної перемоги, маг води Катару зі своїм братом Соккой виявили Аватара - мага повітря на ім'я Аанг. Тепер він виявився єдиним, хто здатний припинити кровопролитну війну. Аанг відправляється разом з братами на Північний полюс, щоб навчитися там магії води. Тим часом народ вогню, під проводом адмірала Джао приступає до стрімкій атаці народу води і вбиває дух Місяця.

Читайте також: Найкращі фільми про корабельні катастрофи для перегляду на вихідні