Події
6 квітня 2020
У Тернопільській області від COVID-19 помер священник
Помер священник, у якого першим на Тернопільщині лабораторно підтвердили коронавірус.
news-image

У Тернопільській області ще один летальний випадок від COVID-19. Помер чоловік 57 років з міста Заліщики, повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Це священник, у якого першим на Тернопільщині лабораторно підтвердили коронавірус.

Чоловік проходив лікування в Тернопільській лікарні швидкої допомоги. В останні дні його стан погіршився. Пацієнта підключили до апарату штучної вентиляції легень. Врятувати чоловіка не вдалося. Сьогодні вранці він помер. Висловлюємо співчуття рідним", - йдеться у повідомленні.

Загалом від початку епідемії коронавірусу на Тернопільщині померло 3 людей: 68-річний житель Монастириського району, 57-річна жителька Козівського району та 57-річний житель міста Заліщики.

Раніше ми повідомляли, що священник з Тернопільщини Олег Вінніков, у якого виявили коронавірус, за даними поліції, контактував орієнтовно з 500 особами. Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Нагадаємо, за даними ЦГЗ, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Як стало відомо, Італія вже місяць знаходиться на карантині через епідемію коронавірусу, у людей починають закінчуватися кошти, тому збільшується число випадків грабежів продуктових магазинів.

При в'їзді до Києва водіям та пасажирам транспорту обов'язково перевірятимуть температуру тіла в рамках карантину через коронавірус.

Читайте також:Хворого на коронавірус Бориса Джонсона госпіталізували